Nieuws

Darts Against Cancer Koppel Toernooi!!

Schrijf je snel in vol = vol

Nieuwe datum marathon Darts Against Cancer 15e Editie!!

De kogel is door de kerk. De 15e editie van Darts Against Cancer zal plaatsvinden op 14 15 en 16 Juli. We streven ernaar om 42 uur te darten. Dat houd in 2 nachtblokken 2 ochtendblokken en 1 middag blok. Wij kunnen dit alleen realiseren als er genoeg deelnemers zijn. De bedoeling is dat we starten op vrijdag 14 juli om 21.00 uur tot zondag 16 juli 15.00 uur Daarna zullen we een veiling houden en gezellig met ze allen na borrelen onder het genot van een optreden en nog leuke activiteiten. Geef je zo snel mogelijk op. Dan kan het DAC er weer af.

De marathon word gehouden in MOZAMO te koog aan de Zaan!!

Aanmelden kan bij Anja Stuurman 06-37019178 of Erwin Smit 06-44101296

Nieuwe locatie Marathon 2022

Na jaren de Marathon te hebben gespeeld op de Westzijde 267 in Zaandam moesten we dit jaar uitwijken naar een nieuwe locatie.

Gelukkig hebben wij die gevonden en wel in het clubhuis van MOZAMO in Koog aan de Zaan.

13 Jaar op 1 plek en dan veranderen valt niet mee, maar wij hebben een goed gevoel bij deze locatie.

Het bestuur, Martin, Alex en Erwin, en op de achtergrond meedraaiend Anja hopen, dat jullie net zo een goed gevoel krijgen als wij.

Waar we ook spelen we spelen voor SWOP want onderzoek naar kanker is nog steeds een must.

Na 2 zware coronajaren hopen we dat alles weer soepel gaat draaien en dat we zonder problemen weer verder kunnen met de marathon.

Dat we maar weer een mooi bedrag mogen ophalen.

Het zittend bestuur bestaat uit:

  • Martin van Exter voorzitter
  • Alex Rood penningmeester
  • Erwin Smit secretaris.

POSTER D.A.C. 2021
(Actie Darts Against Cancer – Dartmarathon)

Inmiddels is het 2021 en dit jaar zal de 13e editie van Darts Against Cancer plaatsvinden, gehouden in Café Bull’s Eye (vh Café Onverwacht) te Koog aan de Zaan. Vorig jaar gooide corona roet in het eten, we hopen het dit jaar allemaal goed te kunnen maken!

Op 20 Augustus om 21:00 uur zal de 24 uur durende dartmarathon weer van start gaan.

Ook dit jaar zullen er weer velen darters hun beste beentje voor zetten om geld in te zamelen.

Dit jaar zal de opbrengst wederom gedoneerd worden aan SWOP, wat staat voor Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Prostaatkanker.

Deze stichting zet zich in om  een vooronderzoek naar prostaatkanker mogelijk te maken. Want iedereen weet hoe eerder men ontdekt wat er mis is hoe groter de kans op genezing.

Er zijn vele  bedrijven die ons een warm hart toe dragen en ons ieder jaar steunen door middel van sponsoring.

Wij zijn een groep vrijwilligers die dit mogelijk proberen te maken. Inmiddels hebben we een nieuwe voorzitter namelijk Martin van Exter. Bovendien zijn wij als stichting uitgebreid met nog meer vrijwilligers en wij proberen met elkaar dit evenement weer tot een groot succes te maken.

Van 20 op 21 Augustus wordt er tijdens de DAC volop gedart, maar er wordt zoveel meer gedaan dan darten alleen. Ieder jaar hebben we ook een mega grote loterij met mooie prijzen die wij vooral verkrijgen middels sponsoring, donaties en giften. Zo houden wij binnen de Stichting de uitgaven/ kosten laag en zullen er meer opbrengsten naar het goede doel gaan.

Dat deze Zaanse dartmarathon momenteel niet alleen bekend is in de Zaanstreek is een feit, aangezien er inmiddels al een aantal jaren deelnemers uit Alkmaar, Zoetermeer en Haarlem meedoen aan dit evenement.

Wat ooit begon als een vriendengroep, die iets wilde doen voor het goede doel, zijn wij inmiddels toch wel aardig gegroeid tot een behoorlijk volwassen organisatie, een Stichting van naam.  Met een jaarlijks terugkerend evenement (en kleine periodieke acties tussendoor) wat staat, wat een begrip is binnen de dartwereld. Maar ook in het bijzonder de mensen en bedrijven enthousiast heeft gekregen om zich druk te maken om zich in te zetten voor iets moois, iets belangrijks!

En wij hopen dit nog heel lang te mogen doen.

Bedankt,

Stichting Bull’s Eye