Facebook

Ook dit jaar zullen er speciale DAC shirts zijn, net als vorig jaar echte dartshirts. In een nieuw, fris en compleet anders design. Daar wordt momenteel nog hard aan gewerkt! Wel is de maattabel dit jaar iets anders. Zie de foto voor de maattabel van dit jaar! ...

View on Facebook

Hallo allemaal lang niets van ons gehoord. Na 10 jaar DARTS AGAINST CANCER heeft peter loos onze voorzitter besloten dat hij stopte als voorzitter van de stichting. Dit vinden wij uiteraard erg jammer maar moeten zijn keus respecteren. Wij zijn op zoek gegaan naar een nieuwe voorzitter en die hebben wij gevonden en dat is geworden Martin van Ekster bij een aantal van jullie welbekend. Tevens hebben we een datum geprikt voor de dac 2018 en dat is geworden 31 08 2018 -01 09 2018. Dus allemaal noteren en geef je zo spoedig mogelijk op voor de elfde editie van DARTS AGAINST CANCER ...

View on Facebook

Oproepje

Iedereen die foto's gemaakt heeft tijdens de marathon deze graag doorsturen naar Cindy Kes

Zij maakt net als andere jaren een online album zodat iedereen kan terugkijken op een fantastische marathon

Dit kun je via app Messenger of mail doen
ckes75@gmail.com

Dank jullie wel
...

View on Facebook

Voor een aantal van jullie nog 1 nachtje slapen in een lekker warm bed en dan is het zover dan mogen jullie een hele nacht pijltjes gooien. Dan gaan we er weer lekker tegenaan. Op dit moment zijn wij bezig met de laatste voorbereidingen. De groep word steeds groter en steeds gezelliger en we produceren aardig wat afval. Daarom willen we dit jaar ook iets doen aan afvalscheiding. Op het terrein vind u zakken voor restafval en bakken voor u plastic bekers wij zouden graag zien dat u uw afval voor ons scheidt zodat we ook een beetje meewerken aan een gezond milieu.
Rest mij nu alleen nog te zeggen ik zie jullie van het weekend het DAC gaat eraf DANCE TO THE RYTHM CHAKA CHAKA.
GROETJES PETER CINDY EN ANJA
...

View on Facebook

Veilingitem 9

Een van de hoogtepunten van de DAC veiling 2017 is dit shirt van niemand minder dan Michael van Gerwen. Beter wordt het niet. Het shirt is door Michael persoonlijk ter beschikking gesteld voor onze actie en is dus niet een versie die je gewoon even in de winkel kan kopen, maar een shirt dat hij daadwerkelijk zelf heeft gedragen. De organisatie van de DAC zorg er voor dat het shirt mooi wordt ingelijst zodat de trotse hoogste bieder direct een mooi plekje in huis kan gaan zoeken om hiermee te gaan pronken. De reserveprijs voor dit item is € 100,-, een koopje voor zo’n collectorsitem. Sla je slag.

(Graag bieden via de comments, overige posts worden verwijderd. De online veiling loopt tot zaterdag 9 september 18:00 uur. Daarna is het nog mogelijk om op de locatie van de DAC marathon, Cafe onverwacht, een ultiem bod te doen! Onder de aankondiging van de veiling kunnen discussies gevoerd worden! Like en share wordt gewaardeerd!)
...

View on Facebook